Dansk Institut for Psykoterapi

Hvornår er nok - nok?

Det er et præcis punkt i ethvert menneske, hvor dybere og alvorligere processer begynder.
Der skal være en real anledning til at begynde en mere seriøs personlig udviklingsproces.

Speciale: "The Breakdown - is the way to the Breakthrough" og " After the Ecstasy, the Loundry" - dvs sparring og personlig udvikling. for de ledere og chefer, kunstnere og kreative, mænd og kvinder der topper eller er fastlåst i karrieren.

Derfor er erkendelser i et menneske som dette: "Nu (igen) er min grænse nået....Nu er nok - nok" begyndelsen til at spørge sig selv om," hvad gør jeg nu? Hvad vil jeg? Hvornår og Hvordan? Mit liv befinder sig ved en lukket dør - måske er der trusler på ens helbred og derpå også en trusel om opløsning af ægteskab, parforhold, forældrerelation, arbejdeduelighed, økonomi mv.

For enkelhedens klarheds skyld, er dette et godt og solidt punkt hvor et psykoterapeutisk forløb ofte begynder. Jeg'et skal være i stor knibe før "man" vi/kan acceptere den lidelse og de livsforandringer man står over for.

Hvert 7. år er markante årringe for alle mennesker - udviklingspsykologiens 7-14-21-28-35-42-49-56-63-70 år, vil de fleste kunne anerkende i bagklogskabens klare lys og erkende; at da blev der udløst en større personlig krise, en markant overgang var igangsat, et ritual blev gennemført!

Årringenes kriser er udviklingsgarantien for mennesker NOK er NOK - med eller uden en god Psykoterapeut.