Dansk Institut for Psykoterapi

Lone Valentin Steffensen

SeniorPsykoterapeut & kunstterapeut.

Specialist i Psykoterapi, coaching og Supervision.

Lone er uddannet  indenfor den erfarings-, oplevelses- og evidensbaserede psykologi og psykologiens konkrete anvendelighed - en professionel uddannelsesrejse der tog sin begyndelse 1970 og frem til i dag.

Siden 1982 primært beskæftiget sig  med undervisning, supervision og uddannelse i menneskelige kompetencer via egne selvstændige virksomheder - og gennemført 1000vis af professionelle 1 til 1 sessions og 100vis af gruppesessions med personlig- og faglig udvikling som omdrejningspunkt..

Uddannet ca. 100 krop-psykoterapeuter i ind og udland og har sammen med kollega og partner Christian Valentin Steffensen opbygget og drevet 3 eksklusive kursus- og uddannelsescentre fra 1984 - 2019.

Oprindeligt uddannet sygeplejeske - med forskellige specialer. indenfor psykiatrien.

Tlf: +45 40816015
Mail: lvs@dipsu.dk

 

 

Vil jeg risikere

"At udfolde sig og at risikere et fælleskab"
Valmuerne gør det fuldt og helt ! :-)

Tryk på billedet, der er en video bagved - "Vil jeg risikere"

 

 

Helligelse ”Indtil man virkelig helliger sig noget , er der altid tøven, resultatløshed, mulighed for at trække sig tilbage. Hvad derimod angår alle skabende initiativer og handlinger, gælder der en ufravigelig kendsgerning. Som man – ved at være uvidende om – kan ødelægge talløse ideer og strålende planer med; nemlig at i det øjeblik man definitivt helliger sig noget, da ændrer forsynet alt. Talløse ting, som ellers aldrig ville komme for dagen, giver sig nu til kende for at hjælpe en. En sand strøm af begivenheder udgår fra ens beslutning, som fremkalder alle mulige gunstige og uforudsete sammentræf møder og konkrete former for hjælp, som intet menneske på forhånd kunne have drømt om. Derfor: hvad du end kan eller drømmer om at kunne, - Begynd på det! Dristighed rummer genialitet, kraft og magi. Begynd – og begynd nu !!” Goethe