Dansk Institut for Psykoterapi

Integrativ Psykoterapi

Integrativ Psykoterapi er 2 eller flere krop/psykoterapeutiske metoder, der underbygger og supplerer hinanden.

Integrativ og dynamisk Psykoterapi kan effektivt hjælpe mennesker med at genvinde tabte og fortrængte potentialer og til at finde en ny balance i livet efter / eller i eksistentielle kriser og overbelastninger i krop og sjæl.

Det kræves, at terapeuten mestre metoderne professionelt enkeltvis og sammen.

I selvudvikling vil vejen mod sjælelig og kropslig forankring af og til være smertefuld og angstfyldt. Forankrings- og selvudviklingsprocessen vil indeholde genoplivelsen af oprindelige SELV-oplevelser som derved åbner vejen til en mere tilfredsstillende indre følelse af glæde - at være mere i live, at være mere til stede i livet.

Den Integrative Psykoterapi på Dansk Institut for Psykoterapi følgende: Gestaltterapi, Jungs dybdepsykologi, Transpersonlig Psykologi og holotropi, Bioenergi, Biosyntese, åbnende og energigivende kropsøvelser, kropsbevidsthed og kropsoplevelse, psykodrama, meditation, drømme, fantasirejser, mandalategning, kunstterapi, indsigtsgivende billedsymbolarbejde, eventyr, myter m.v.

Integrativ og dynamisk Psykoterapi kan hjælpe mennesker med at genvinde tabte og fortrængte potentialer og til at finde en ny balance i livet efter / eller i eksistentielle kriser og overbelastninger i krop og sjæl. I selvudvikling vil vejen mod sjælelig og kropslig forankring af og til være smertefuld og angstfyldt. Forankrings- og selvudviklingsprocessen vil indeholde genoplivelsen af oprindelige SELV-oplevelser som derved åbner vejen til en mere tilfredsstillende indre følelse af glæde - at være mere i live, at være mere til stede i livet.

Dygtighed.............

Hvor dygtig et menneske er, kan man måle på, hvor langt vedkommende har imellem at forstå og at ville.
Hvad et menneske kan forstå det må man også kunne tvinge sig selv til at ville.
Imellem at forstå og at ville, ligger undskyldingerne og udflugterne.
Søren Kirkegaard (1813-1855)

 

Joseph Campbell Foundation
En heltinde's rejse - Et eksempel - Jean Erdman Campbell